Sekaiho

Sekaiho on yleinen ihotyyppi Suomessa. Sekaihossa voi olla kuivempia ja jopa hilseileviä ihoalueita sekä samaan aikaan iho saattaa rasvoittua ja kiiltää päivän mittaan, ja ihoon voi tulla erilaisia epäpuhtauksia varsinkin t-alueelle.

Sekaihon oireet

Sekaiho on nimensä mukaisesti sekoitus eri ihotyypeistä. Tyypillinen sekaiho on usein T-alueelta (otsa, nenä, leuka) hieman rasvoittuva tai epäpuhdas ja poskien alueelta iho voi olla kuivempi. Kuivempien ihoalueiden huokoset ovat yleensä pienet ja huomaamattomat, kun taas rasvoittuvilla alueilla ihohuokoset voivat olla laajentuneet.

Sekaihon hoito

Sekaihoista löytyy erilaisia yhdistelmiä, ja ihon oireilun taustalla voi olla hyvinkin erilaisia syitä. Tämän vuoksi sekaihon hoitoon ei ole valmista kaikille sopivaa ihonhoitokaavaa. Myös sekaiholle tarkoitetut tuotteet voivat monesti olla liian geneerisiä. Parhaimpaan hoitotulokseen päästään, kun ihonhoidon ammattilainen on analysoinut huolellisesti asiakkaan ihon ja siihen vaikuttavat tekijät, ja valikoinut tämän pohjalta asiakkaan iholle sopivat kotihoitotuotteet. Koska kehon sisäinen hyvinvointi heijastuu myös ulospäin, voidaan yksilöllisesti suunnitellulla ruokavaliolla hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia iho-oireita ja ylläpitää ihon hyvää tasapainoa.

Face It -ihovalmennus sekaiholle

Suosittelemme sekaiholle 6 kuukauden pituista Face It -ihovalmennusta, jossa saat ihoterapeutin sekä ravintovalmentajan tarkat ohjeet, kuinka voit hoitaa ihoasi sekä ulkoisesti että sisäisesti. Valmennuksen pituuteen vaikuttaa myös muut ihossasi tai terveydessäsi esiintyvät mahdolliset ongelmat.

Face It -lisäpalvelut sekaiholle

Ihostasi sekä tarpeistasi riippuen ihoterapeuttimme voi toteuttaa Face It -ihovalmennuksesi yhteydessä ihollesi räätälöitävän puhdistavan / rauhoittavan tai kosteuttavan Dermalogica-kasvohoidon tai astetta tehokkaamman ja kirkastavan Medik8-kasvohoidon. Face It -valmennuksesi yhteydessä saat ihoterapeutin suosituksen ihollesi parhaimmasta hoitolahoidosta. Hoitolahoidot voidaan toteuttaa missä vaiheessa vain valmennustasi. Lisäpalveluina toteutettavat kasvohoidot toteutetaan Blue Lagoonin toimipisteessä (Helsinki / Espoo).