Face It -ihoanalyysi

Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua saavuttamaan terve,  tasapainoinen ja hyvä iho! Aloita tekemällä nopea ja ilmainen ihoanalyysimme!

Face It -ihoanalyysi antaa suosituksen sinulle sopivasta valmennuksen pituudesta (3kk/ 6kk/ 9kk). Ihoanalyysin jälkeen, voit ostaa Face It -valmennuksen. Oston jälkeen saat oikeudet Oma Tili -osioon, jossa täytät kattavan esitietolomakkeemme, jonka pohjalta Face It -ihoterapeutti ja ravintovalmentaja räätälöivät sinulle henkilökohtaisen ihonhoitovalmennuksen.

Iho-ongelmasi (valitse 1 tärkein / eniten sinua häiritsevä)?

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli mikään ei erityisesti häiritse sinua ihossasi. Face It -valmennukset on tarkoitettu myös asiakkaille, jotka haluavat oppia lisää ihostaan sekä itselleen sopivasta ihonhoidosta ja ruokavaliosta.

Hienoa, jos koet, että mikään ihossasi ei häiritse sinua! Face It -valmennukset on tarkoitettu myös asiakkaille, jotka haluavat oppia lisää ihostaan sekä itselleen sopivasta ihonhoidosta ja ruokavaliosta!

Valitse tämä vaihtoehto, mikäli koet, että ihossasi ei ole mitään  radikaalia ongelmaa, mutta kaipaisit ihoosi kirkkautta ja heleyttä.

Monesti asiakkaat saattavat kuivailla ihoaan elottoman, harmaan tai väsyneen näköiseksi ja tuntuiseksi. Tällöin ihossa ei välttämättä ole silmiinpistävää iho-ongelmaa, mutta ihon yleisilme kaipaa kirkastusta.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, jos toivoisit valmennuksellamme apua erityisesi punoittelevalle tai herkälle iholle. Punoittelu voi ilmetä tiettyjen ihoalueiden punoitteluna tai koko kasvojen punoitteluna, laajentuneina pintaverisuonina (couperosa) tai ihottumien ja ihoärsytysten aiheuttamana punoitteluna. Herkällä iholla tarkoitetaan herkästi mm. ulkoisiin ärsykkeisiin reagoivaa ihoa, kuten erilaisiin tuotteisiin tai ilmastoon reagoiva iho, joka saattaa myös herkästi olla taipuvainen punoitteluun ja ihoärsytyksiin.

Punoittelu voi ilmetä tiettyjen ihoalueiden punoitteluna tai koko kasvojen punoitteluna, laajentuneina pintaverisuonina (couperosa) tai ihottumien ja ihoärsytysten aiheuttamana punoitteluna. Herkällä iholla tarkoitetaan herkästi mm. ulkoisiin ärsykkeisiin reagoivaa ihoa, kuten erilaisiin tuotteisiin tai ilmastoon reagoiva iho, joka saattaa myös herkästi olla taipuvainen punoitteluun ja ihoärsytyksiin.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli toivoisit apua nimenomaan ihosi kuivuuteen. Kuiva iho tuntuu usein kuivalta ja kiristelevältä, ja iholla saattaa olla myös hilseilyä. Kuiva iho on monesti koostumukseltaan ohuempi. Kuiva iho ei yleensä kiillä, eikä kuivassa ihossa yleensä ole juurikaan epäpuhtauksia. Kuiva iho on yksi ihotyypeistä, joten iho voi olla jatkuvasti kuiva ja epämiellyttävän tuntuinen, mutta kuivuutta voi esiintyä myös hetkellisinä ohimenevinä kausina, kuten talven aikana.

Kuiva iho tuntuu usein kuivalta ja kiristelevältä, ja iholla saattaa olla myös hilseilyä. Kuiva iho on monesti koostumukseltaan ohuempi. Kuiva iho ei yleensä kiillä, eikä kuivassa ihossa yleensä ole paljoa epäpuhtauksia. Kuiva iho on yksi ihotyypeistä, joten iho voi olla jatkuvasti kuiva ja epämiellyttävän tuntuinen, mutta kuivuutta voi esiintyä myös hetkellisinä ohimenevinä kausina, kuten talven aikana. Joissakin ihoissa voi olla kuivuutta ja epäpuhtauksia samaan aikaan.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli toivoisit apua ihosi atooppisuuteen. Atooppisella iholla tarkoitetaan selvästi silmin nähden kuivaa ihoa. Atooppisen ihon oireita ovat ihon kutina ja kuivuus, hilseily ja jopa ihon halkeilu, punoittavat ja turvonneet laikut iholla, sekä erityisen ärtyisässä vaiheessa jopa pienet nesterakkulat iholla.

Atooppisella iholla tarkoitetaan selvästi silmin nähden kuivaa ihoa. Atooppisen ihon oireita ovat ihon kutina ja kuivuus, hilseily ja jopa ihon halkeilu, punoittavat ja turvonneet laikut iholla, sekä erityisen ärtyisässä vaiheessa jopa pienet nesterakkulat iholla.

Atooppisuutta pystytään hoitamaan tehokkaasti kotihoidon ja ruokavalion avulla, mutta mikäli toivoisit ihoosi mahdollisimman nopeaa muutosta, suosittelemme yhdistämään Face It -valmennukseesi kasvohoidon / -hoitoja. Kasvohoito voidaan suunnitella ja varata myöhemmin valmennuksesi edetessä. Monesti ärsyyntyneen atooppisen ihon hoito on hyvä aloittaa kosteuttavalla ja tasapainottavalla Dermalogica-kasvohoidolla.

Mikäli toivoisit saavasi Face It -valmennuksellamme apua erityisesti ihon ikääntymismuutoksiin, kuten ihon kimmoisuuteen, juonteisiin ja ryppyihin, niin valitse tämä vastausvaihtoehto.

Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan sekä kosteuspitoisuuttaan. Ikääntymisen merkit näkyvät eri asiakkailla eri tavoin ja eri ikävaiheissa.

Mikäli toivoisit ihoosi mahdollisimman nopeaa tai näkyvää muutosta, suosittelemme yhdistämään Face It -valmennukseesi kasvohoidon / -hoitoja. Mikäli ihollesi ei ole tehty pitkään aikaan kasvohoitoja, suosittelemme aloittamaan Dermalogica-kasvohoidolla, mutta mikäli ihosi on muuten melko hyvässä kunnossa, ja toivoisit muutosta erityisesti ihon väriin tai juonteisiin, niin suosittelemme Medik8:n kemiallista kasvohoitoa. Kasvohoito voidaan suunnitella ja varata myöhemmin valmennuksesi edetessä.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli toivoisit apua psoriasiksen hoitoon. Iholla esiintyvän psoriasiksen oireisiin kuuluvat tarkkarajaiset, punoittavat ja paksuuntuneet läiskät, joissa on hilseilyä. Psoriasis-läiskät voivat myös kutista, ja läiskiä voi olla pienillä tai isoilla ihoalueilla. Tyypillisesti psoriasista esiintyy kyynärpäissä, polvissa ja hiuspohjassa.

Iholla esiintyvän psoriasiksen oireisiin kuuluvat tarkkarajaiset, punoittavat ja paksuuntuneet läiskät, joissa on hilseilyä. Psoriasis-läiskät voivat myös kutista, ja läiskiä voi olla pienillä tai isoilla ihoalueilla. Tyypillisesti psoriasista esiintyy kyynärpäissä, polvissa ja hiuspohjassa.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli toivoisit apua ihosi epäpuhtauksiin. Ihon epäpuhtauksiin  kuuluvat laajentuneiden ihohuokosten täyttämät ”ihomadot”, mustapäät, valkopäät, miliumit sekä punoittavat märkäpäät (finnit). Epäpuhtaassa ihossa voi olla näiden kaikkien yhdistelmiä. Epäpuhtausongelmat ovat kuitenkin luokituksemme mukaan lievempiä kuin varsinaiset aknetapaukset. Aknesta puhumme silloin, kun asiakkaalla on huomattavan paljon selvästi silmin nähtäviä epäpuhtauksia ihossa, tai jatkuvasti poikkeuksellisen isoja tai tulehtuneita finnejä. Aknen erottaa monesti myös meikin läpi, toisin kuin pienemmät ihon epäpuhtaudet.

Ihon epäpuhtauksiin kuuluvat laajentuneiden ihohuokosten täyttämät ”ihomadot”, mustapäät, valkopäät, miliumit sekä punoittavat märkäpäät (finnit). Epäpuhtaassa ihossa voi olla näiden kaikkien yhdistelmiä. Epäpuhtausongelmat ovat kuitenkin luokituksemme mukaan lievempiä kuin varsinaiset aknetapaukset. Aknesta puhumme silloin, kun asiakkaalla on huomattavan paljon selvästi silmin nähtäviä epäpuhtauksia ihossa, tai jatkuvasti poikkeuksellisen isoja tai tulehtuneita finnejä. Aknen erottaa monesti myös meikin läpi.

Nopeampien ja näkyvämpien tulosten takaamiseksi, suosittelemme  yhdistämään Face It -valmennukseesi myös Dermalogica tai Medik8 -kasvohoidon / -hoitoja, mikäli ihossasi on paljon epäpuhtauksia. Monesti epäpuhtauksien hoito on hyvä aloittaa puhdistavalla Dermalogica-kasvohoidolla, jonka jälkeen epäpuhtauksia voidaan hoitaa myös kemiallisella Medik8 -kasvohoidolla. Kasvohoito voidaan suunnitella ja varata myöhemmin valmennuksesi edetessä.

Valitse tämä vaihtoehto, mikäli toivoisit apua akneiholle. Tyypillisesti akneen liittyy punoittavia ja tulehtuneita näppyjä ja märkänäppyjä. Akneihossa voi esiintyä myös muita epäpuhtauksia, kuten isompia mustapäitä, valkopäitä sekä kystia. Aknesta puhumme silloin, kun asiakkaalla on huomattavan paljon selvästi silmin nähtäviä epäpuhtauksia ihossa, tai jatkuvasti poikkeuksellisen isoja tai tulehtuneita finnejä. Aknen erottaa monesti myös meikin läpi.

Tyypillisesti akneen liittyy punoittavia ja tulehtuneita näppyjä ja märkänäppyjä. Akneihossa voi esiintyä myös muita epäpuhtauksia, kuten isompia mustapäitä, valkopäitä sekä kystia. Aknesta puhumme silloin, kun asiakkaalla on huomattavan paljon selvästi silmin nähtäviä epäpuhtauksia ihossa, tai jatkuvasti poikkeuksellisen isoja tai tulehtuneita finnejä. Aknen erottaa monesti myös meikin läpi.

Nopeampien ja näkyvämpien tulosten takaamiseksi, suosittelemme akneasiakkaita yhdistämään Face It -valmennukseensa myös Dermalogican tai Medik8 -kasvohoidon / -hoitoja. Kasvohoito voidaan suunnitella ja varata myöhemmin valmennuksesi edetessä. Monesti akneihon hoito on hyvä aloittaa puhdistavalla Dermalogica-kasvohoidolla, jonka jälkeen epäpuhtauksia ja arpimuutoksia voidaan hoitaa myös kemiallisella Medik8 -kasvohoidolla.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli kärsit ruusufinnistä ja toivoisit apua erityisesti ruusufinnin aiheuttamiin iho-oireisiin. Ruusufinni eli Rosacea ei ole vain yksi yksittäinen finni, vaan kyseessä on aikuisiän aknemuoto, johon liittyy kasvojen ihon punoittelua sekä märkänäppyjä. Tyypillisesti ruusufinniin liittyy myös kasvojen alueen couperosa, eli pienet laajentuneet hiusverisuonet.

Ruusufinni eli Rosacea ei ole vain yksi yksittäinen finni, vaan kyseessä on aikuisiän aknemuoto, johon liittyy kasvojen ihon punoittelua sekä märkänäppyjä. Tyypillisesti ruusufinniin liittyy myös kasvojen alueen couperosa, eli pienet laajentuneet hiusverisuonet.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, jos toivoisit apua erityisesti seborrean aiheuttamiin iho-oireisiin. Seborreassa eli tali-ihottumassa kasvojen alueen iho on usein paksu, punoitteleva, rasvainen ja huokonen, jonka lisäksi iholla esiintyy myös hilseilyä. Vartalolla seborrea saattaa aiheuttaa punoittavia/rusehtavia läikkiä.

Seborreassa eli tali-ihottumassa kasvojen alueen iho on usein paksu, punoitteleva, rasvainen ja huokonen, jonka lisäksi iholla esiintyy myös hilseilyä. Vartalolla seborrea saattaa aiheuttaa punoittavia/rusehtavia läikkiä.

Mikäli toivoisit apua erityisesti ihon pigmenttimuutoksiin, niin valitse tämä vastausvaihtoehto. Ihossa voi esiintyä erilaisia pigmenttimuutoksia, mutta tässä yhteydessä pigmenttimuutoksilla tarkoitamme ihon maksaläiskiä. Maksaläiskät ovat rusehtavia läikkiä iholla, jotka ovat pisamia selvästi suurempia. Maksaläiskiä syntyy erityisesti auringon vaikutuksesta, ikääntyessä sekä hormonaalisista muutoksista.

Ihossa voi esiintyä erilaisia pigmenttimuutoksia, mutta tässä yhteydessä pigmenttimuutoksilla tarkoitamme ihon maksaläiskiä. Maksaläiskät ovat rusehtavia läikkiä iholla, jotka ovat pisamia selvästi suurempia. Maksaläiskiä syntyy erityisesti auringon vaikutuksesta, ikääntyessä sekä hormonaalisista muutoksista.

Nopeampien ja näkyvämpien tulosten takaamiseksi, suosittelemme  yhdistämään Face It -valmennukseen kemiallisen Medik8 -kasvohoidon / -hoitoja, mikäli ongelmanasi on ihon pigmenttimuutokset. Kasvohoito voidaan suunnitella ja varata myöhemmin valmennuksesi edetessä.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli koet ihossasi olevan sekaihon tapaan useita ongelmia, joihin toivoisit valmennuksellamme apua. Sekaiho on yleinen ihotyyppi Suomessa. Sekaihossa voi olla kuivempia ja jopa hilseileviä ihoalueita sekä samaan aikaan iho saattaa rasvoittua ja kiiltää päivän mittaan, ja ihoon voi tulla erilaisia epäpuhtauksia varsinkin t-alueelle (leuka, nenä, otsa).

Sekaiho on yleinen ihotyyppi Suomessa. Sekaihossa voi olla kuivempia ja jopa hilseileviä ihoalueita sekä samaan aikaan iho saattaa rasvoittua ja kiiltää päivän mittaan, ja ihoon voi tulla erilaisia epäpuhtauksia varsinkin t-alueelle (leuka, nenä, otsa).

Mikäli haluat vauhdittaa muutoksia ihossasi, suosittelemme yhdistämään sekaihon hoitoon ainakin yhden kasvohoidon. Monesti on hyvä aloittaa puhdistavasta ja tasapainottavasta Dermalogica-kasvohoidosta, mutta mikäli suurimpana ongelmanasi ovat esimerkiksi ihon pigmenttimuutokset, arvet tai juonteet, saavutetaan näiden ongelmien hoidossa tehokkaampia tuloksia Medik8:n kemiallisella kasvohoidolla. Face It -kasvohoidon voit tilata koska vain Face It -valmennuksesi aikana.

Valitse tämä vastausvaihtoehto, mikäli koet, että ihossasi on sinua häiritseviä asioita, mutta et osaa itse määritellä sinua eniten häiritsevää iho-ongelmaa tai mikään annetuista vastausvaihtoehdoista ei kuvannut riittävän hyvin iho-ongelmaasi. Joskus iho-ongelman määrittely itse, voi olla haasteellista! Tilattuasi Face It -valmennuksemme, pääset täyttämään Oma Tili -osiossa esitietolomakkeemme, jonka perusteella Face It -ihoterapeuttimme analysoivat ihosi, ja saat osana Face It -valmennustasi kokeneen ihoterapeutin analyysin ihostasi.

Joskus iho-ongelman määrittely itse, voi olla haasteellista. Tilattuasi Face It -valmennuksemme, pääset täyttämään Oma Tili -osiossa esitietolomakkeemme, jonka perusteella Face It -ihoterapeuttimme analysoivat ihosi, ja saat osana Face It -valmennustasi kokeneen ihoterapeutin analyysin ihostasi.

Kuinka häiritsevänä pidät iho-ongelmaasi?

Ikäsi?

Ikä vaikuttaa monin tavoin ihomme sekä kehomme hyvinvointiin. Monesti myös elintapamme ovat erilaiset eri ikäisenä. Iän vaikutukset iholle ja elämäntavoille ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, minkä vuoksi jokaisen Face It -valmennusasiakkaan iho, elintavat ja ruokavalio analysoidaan yksilöllisesti Face It -valmennuksen aikana.

Ikä vaikuttaa monin tavoin ihomme sekä kehomme hyvinvointiin. Monesti myös elintapamme ovat erilaiset eri ikäisenä. Iän vaikutukset iholle ja elämäntavoille ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, minkä vuoksi jokaisen Face It -valmennusasiakkaan iho, elintavat ja ruokavalio analysoidaan yksilöllisesti Face It -valmennuksen aikana.

Ikä vaikuttaa monin tavoin ihomme sekä kehomme hyvinvointiin. Monesti myös elintapamme ovat erilaiset eri ikäisenä. Iän vaikutukset iholle ja elämäntavoille ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, minkä vuoksi jokaisen Face It -valmennusasiakkaan iho, elintavat ja ruokavalio analysoidaan yksilöllisesti Face It -valmennuksen aikana.

Ikä vaikuttaa monin tavoin ihomme sekä kehomme hyvinvointiin. Monesti myös elintapamme ovat erilaiset eri ikäisenä. Iän vaikutukset iholle ja elämäntavoille ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, minkä vuoksi jokaisen Face It -valmennusasiakkaan iho, elintavat ja ruokavalio analysoidaan yksilöllisesti Face It -valmennuksen aikana.

Ikä vaikuttaa monin tavoin ihomme sekä kehomme hyvinvointiin. Monesti myös elintapamme ovat erilaiset eri ikäisenä. Iän vaikutukset iholle ja elämäntavoille ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, minkä vuoksi jokaisen Face It -valmennusasiakkaan iho, elintavat ja ruokavalio analysoidaan yksilöllisesti Face It -valmennuksen aikana.

Ikä vaikuttaa monin tavoin ihomme sekä kehomme hyvinvointiin. Monesti myös elintapamme ovat erilaiset eri ikäisenä. Iän vaikutukset iholle ja elämäntavoille ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, minkä vuoksi jokaisen Face It -valmennusasiakkaan iho, elintavat ja ruokavalio analysoidaan yksilöllisesti Face It -valmennuksen aikana.

Painosi?

Alipaino voi johtaa hormonihäiriöihin, ja hormonit ovat suuressa osassa myös ihomme hyvinvointia. Erityisesti aliravitsemus naisilla voi johtaa estrogeenitasojen laskuun, mikä voi näkyä ihon ja hiusten kunnossa.

Hienoa! Normaali paino edistää kehosi hyvinvointia sekä hormonitasapainoa, jotka ovat tärkeässä roolissa ihon hyvinvoinnissa!

Ylipaino voi johtaa kehon epätasapainoon, sekä aiheuttaa hormonihäiriöitä, ja näillä molemmilla on merkitystä myös ihosi hyvinvoinnin kannalta!

Harrastatko viikoittain liikuntaa?

Hienoa! Säännöllinen liikunta parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä edistää hyvää aineenvaihduntaa, jolloin haitalliset kuona-aineet poistuvat paremmin kehostasi. Hyvä aineenvaihdunta edistää siis myös ihosi hyvinvointia.

Säännöllinen liikunta parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä edistää hyvää aineenvaihduntaa, jolloin haitalliset kuona-aineet poistuvat paremmin kehosta. Hyvä aineenvaihdunta edistää siis myös ihosi hyvinvointia!

Kuinka paljon nukut keskimäärin öisin?

Keskimäärin hyvä määrä unta on 7-8 tuntia yössä. Univaje voi madaltaa vastustuskykyä, heikentää kehon ja mielen hyvinvointia sekä altistaa sokeriaineenvaihdunnan häiriöille ja altistaa myös lihoamiselle. Nämä kaikki voivat heijastua myös ihon hyvinvointiin.

Hienoa! Keskimäärin hyvä määrä unta on 7-9 tuntia yössä. Unen tarpeessa on yksilöllisiä eroja, mutta riittävä määrä unta yössä auttaa kehoasi toipumaan päivän rasituksista ja auttaa myös aivojasi latautumaan. Yön aikana myös ihosi uudistuu ja kehostasi poistuu ihosi kautta haitallisia kuona-aineita.

Keskimäärin hyvä määrä unta on 7-9 tuntia yössä. Unen tarpeessa on yksilöllisiä eroja, mutta jatkuva liiallinen nukkuminen voi viitata uupumukseen tai kehon heikentyneeseen hyvinvointiin, mikä voi näkyä myös ihon kunnossa.

Kärsitkö jostakin jatkuvasta sairaudesta tai onko sinulla käytössäsi jatkuva lääkitys?

Sairaudet ovat monesti merkki kehon epätasapainosta tai toiminnallisista häiriöistä, joilla voi olla vaikutusta myös ihon kuntoon. Lääkkeet kerryttävät kehoon ylimääräisiä myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa myös erilaisia iho-oireita. Face It -hoidoissamme otetaan huomioon asiakkaan yksilöllinen terveydentila, ja mahdolliset sairaudet ja lääkitykset otetaan huomioon erityisesti ruokavalion suunnittelussa.

Tupakoitko tai käytätkö nuuskaa yms. nikotiinituotteita?

Hienoa! Haitallisista aineista koostuvien nikotiinituotteiden käyttö heikentää terveyttä, sekä aiheuttaa monesti ihon epäpuhtauksia ja laajentuneita pintaverisuonia.

Haitallisista aineista koostuvien tuotteiden käyttäminen heikentää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä, jonka lisäksi varsinkin tupakoinnilla on paljon iho-ongelmia aiheuttavia seurauksia. Tupakointi aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä laajentuneita pintaverisuonia (couperosa), jonka lisäksi tupakoivien iho saattaa olla huokoisempi, ja ihossa voi olla paljon epäpuhtauksia. Parasta ihon hyvinvoinnin ja tuloksellisen hoitamisen kannalta olisi lopettaa nikotiinituotteiden käyttö, mutta myös oikeanlaisella ruokavaliolla ja ihonhoidolla on mahdollista lieventää iho-ongelmia.

Haitallisista aineista koostuvien tuotteiden käyttäminen heikentää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä, jonka lisäksi varsinkin tupakoinnilla on paljon iho-ongelmia aiheuttavia seurauksia. Tupakointi aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä laajentuneita pintaverisuonia (couperosa), jonka lisäksi tupakoivien iho saattaa olla huokoisempi, ja ihossa voi olla paljon epäpuhtauksia. Parasta ihon hyvinvoinnin ja tuloksellisen hoitamisen kannalta olisi lopettaa nikotiinituotteiden käyttö, mutta myös oikeanlaisella ruokavaliolla ja ihonhoidolla on mahdollista lieventää iho-ongelmia.

Kuinka usein käytät alkoholia?

Hienoa! Alkoholin käytöllä on terveyttä ja ihon hyvinvointia heikentäviä ominaisuuksia. Varsinkin runsas alkoholin käyttö vaarantaa kehon terveyden, ja voi muuttaa hormonitoimintaa sekä kuivattaa ihoa.

Alkoholi heikentää kehon hyvinvointia, ja vaikuttaa erityisesti vatsan ja maksan terveyteen, jotka ovat tärkeitä elimiä myös ihon hyvinvoinnin kannalta. Alkoholi vaikuttaa myös hormonitoimintaan. Alkoholin käyttö voi laskea estrogeenin määrää sekä lisätä testosteronin määrää, jotka molemmat voivat vaikuttaa huomattavasti ihon kuntoon. Alkoholin käyttö lisää usein myös ihon kuivuutta ja punaisuutta.

Alkoholi heikentää kehon hyvinvointia, ja vaikuttaa erityisesti vatsan ja maksan terveyteen, jotka ovat tärkeitä elimiä myös ihon hyvinvoinnin kannalta. Alkoholi vaikuttaa myös hormonitoimintaan. Alkoholin käyttö voi laskea estrogeenin määrää sekä lisätä testosteronin määrää, jotka molemmat voivat vaikuttaa huomattavasti ihon kuntoon. Alkoholin käyttö lisää usein myös ihon kuivuutta ja punaisuutta.

Onko sinulla käytössäsi hormonivalmisteita tai oletko raskaana?

Hormonaaliset valmisteet voivat vaikuttaa merkittävästi ihon kuntoon. Osalla hormonaalisista valmisteista (estrogeeni) on esimerkiksi aknea rauhoittavia ominaisuuksia, kun taas keltarauhashormoni voi lisätä aknesuutta. Hormonit vaikuttavat kehon toimintaan, ja myös raskauden aikaiset hormonimuutokset voivat aiheuttaa monenlaisia iho-oireita ja uudenlaisia hoitotarpeita.

Suosittelemme sinulle tätä pakettia

  Tutustu myös muihin paketteihin

 • Face It 3 kk
  89,00 

  Sinulle, jos

  • kärsit lievästä iho-ongelmasta tai haluat oppia ihonhoidosta ja ihostasi lisää
  • sinulla ei ole iho-ongelmaa tai pidät iho-ongelmaasi vain hieman häiritsevänä
  • kaipaat lyhyempää hoitojaksoa
  • haluat saavuttaa muutoksia ihossasi
  • elämäntapasi kaipaavat muutosta

  Paketti sisältää:

  • Henkilökohtainen ravintosuunnitelma
  • Ravintovalmennuksen seuranta 3 kk. ajan
  • Yksilöllinen ihoanalyysi
  • Yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma
  • Ihonhoidon seuranta 3 kk. ajan
  • Pääsy Face It -tukiryhmään Facebookissa
 • Face It 6 kk
  129,00 

  Sinulle, jos

  • kärsit keskivaikeasta iho-ongelmasta
  • pidät iho-ongelmaasi häiritsevänä
  • iho-ongelmasi kaipaa pidempää hoitojaksoa
  • haluat saavuttaa näkyviä muutoksia ihossasi
  • kaipaat pitkäaikaista ravintovalmennusta
  • elämäntapasi kaipaavat isompaa muutosta

  Paketti sisältää:

  • Henkilökohtainen ravintosuunnitelma
  • Ravintovalmennuksen seuranta 6 kk. ajan
  • Ravintosuunnitelman muokkaus ihomuutosten mukaan yhden kerran valmennuksen aikana
  • Yksilöllinen ihoanalyysi
  • Yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma
  • Ihonhoidon seuranta 6 kk. ajan
  • Ihonhoitosuunnitelman muokkaus ihomuutosten mukaan yhden kerran valmennuksen aikana
  • Pääsy Face It -tukiryhmään Facebookissa
 • Face It 9 kk
  169,00 

  Sinulle, jos

  • kärsit vaikeasta iho-ongelmasta
  • pidät iho-ongelmaasi selvästi häiritsevänä
  • iho-ongelmasi kaipaa pidempää hoitojaksoa
  • haluat saavuttaa näkyviä muutoksia ihossasi
  • kaipaat pitkäaikaista ravintovalmennusta
  • elämäntapasi kaipaavat isompaa muutosta

  Paketti sisältää

  • Henkilökohtainen ravintosuunnitelma
  • Ravintovalmennuksen seuranta 9 kk. ajan
  • Ravintosuunnitelman muokkaus ihomuutosten mukaan kaksi kertaa valmennuksen aikana
  • Yksilöllinen ihoanalyysi
  • Yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma
  • Ihonhoidon seuranta 9 kk. ajan
  • Ihonhoitosuunnitelman muokkaus ihomuutosten mukaan kaksi kertaa valmennuksen aikana
  • Pääsy Face It -tukiryhmään Facebookissa